Hèt online marketing bureau voor zzp'ers en andere zelfstandig ondernemers in de Achterhoek!

Zoekmachine optimalisatie

Wilt u zonder torenhoge marketingbudgetten nieuwe klanten vinden? Hoog scoren in Google met uw website is het alternatief voor offline adverteren in folders en kranten, of online adverteren op sociale media en/of zoekmachines.

SEO met focus op lokaal zoeken

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) krijgt u meer verkeer richting uw website: potentiële klanten komen vanzelf via Google naar uw website toe, doordat deze een toppositie heeft in de ranking.

De juiste kennis speelt hier een cruciale rol: Wij van HANDTAM weten hoe we websites kunnen laten stijgen in de zoekresultaten van Google. Dit door specifiek te focussen op lokale online marketing.

Veel bedrijven hebben een afgebakend werkgebied. Voor een installatiebedrijf in Doetinchem bevindt de doelgroep zich voornamelijk in Doetinchem en omgeving. Met lokale SEO wordt uw site vindbaar in Google Maps en op lokale zoektermen, zoals “onderhoud cv ketel Doetinchem”. Dit biedt voor u als lokale ondernemer kansen om op andere manieren dan adverteren relevante website bezoekers en conversies te verkrijgen.

Op een budgetvriendelijke manier werken we in korte tijd samen met u om de vindbaarheid van uw website te verbeteren. Vanzelfsprekend delen wij onze kennis met u in de vorm van praktische tips zodat u ook zelf aan de slag kunt gaan.

Google Mijn Bedrijf (My Business)

Lokaal gevonden worden

Vergroot de online vindbaarheid in uw regio: Uw website & contactgegevens verschijnen op de eerste pagina van de zoekresultaten!

Mobile first

Google checkt of uw website goed kan worden weergegeven op mobiele schermen.
Als uw website geschikt is voor mobiele telefoons, dan komt u dus hoger is de ranking van Google.

Budgetvriendelijk

Wij werken uitsluitend met open source software zoals Wordpress als CMS, Woocommerce voor e-commerce, en Mautic voor het inzetten van Marketing Automation. Het gebruik van deze software is gratis, en bespaart u zo tientallen euro’s per maand.

WhatsApp chat